Технологија

За да ги постигнеме нашите цели и да обезбедиме најдобар квалитет на нашите производи, користиме најсовремени производствени линии и имаме имплементирано модерна техника на печатење во чија основа се германски машини. За врвниот квалитет на нашите печатени материјали и крајни производи, задолжени се:

  • Heidelberg
  • Bobst
  • Screen Plate Rite
  • Muller Martini
  • Wohlenberg
  • Polar
  • Roland
  • Heiber Schroder