За компанијата


МИСИЈА

Печатница “11 Oктомври“  е развојно ориентирана печатница со широк спектар на високо квалитетни услуги.  Во нашето секојдневно работење се фокусираме  на создавање иновативни и сигурни вредности кои што ќе ги надминат очекувањата на нашите клиенти.


ВИЗИЈА

Нашата цел е да бидеме помеѓу водечките печатници во земјата. Нашиот постојан труд за усовршување на извонредноста нé води кон нашата цел. Ние знаеме каде одиме, а тоа е патот кон остварување на големите цели. Истрајувајќи на тој пат, секогаш имаме на ум дека извонредноста не е само крајна дестинација, туку континуирано патување кое никогаш не завршува.


ПОЛИТИКА

Се обврзуваме да ги завршиме сите проекти во временска рамка поставена од нашите клиенти. Ние го користиме најдоброто од технологијата за да ве увериме дека нудиме најбрза услуга, обрнувајќи посебно внимание на деталите и сигурност дека се е завршено коректно.

Зошто ние

Формирана уште во 1948 год, со десетина вработени, скромни просторни, кадровски и материјални ресурси, низ сите овие години постепено се разви во организација способна да ги задoволи високите критериуми кои ги наметнува современиот стил на работење.
Печатницата е оспособена за извршување на сите видови графички услуги, за секаков вид графичко обликување и дизајнирање, почнувајќи од стандардни до најсуптлни и најпрефинети дизајни. Денес Печатница 11 Октомври е оспособена за комплетно реализирање на еден производ од идеја до финална изработка.

Ќе ни претставува вистинско задоволство Вашите идеи да ги преточиме во реалност.

Клиенти / Партнери / Сертификати